Välj oss om du behöver tala med en elektriker. Du kan lugnt vända dig till oss för att få svar på dina frågor och funderingar, eller med dina problem, planer och idéer, inom elområdet. Första kontakten med oss sker oftast genom ett telefonsamtal, men alltfler skickar E-post. Vill du göra så, använder du bäst  vår Kontaktsida.

Telefonnumret är 070-605 33 42. Om så krävs gör vi ett besök hos er för att bedöma arbetets omfattning och behov av såväl material som materiel.Detta besök är kostnadsfritt.

Av flera skäl ser vi gärna att vi får förtroendet att leverera en helhetslösning med produkter och tjänster. Oftast får vi fria händer av kunden att välja märke och går då både på pris och kvalitet. Genom att vi väljer produkter med god monteringsvänlighet minimeras installationstiden och därmed totalkostnaderna för kunden.

Vi vill gärna påpeka att det man tror sig tjäna på egna billigare inköp av material på byggvaruhus och stormarknader förlorar man oftast i tidsåtgång vid elektrikerns montering, detta på grund av de billigare produkternas sämre utförande och passform. Dessutom övertar vi viss garanti i samband med montage av produkter från våra leverantörer, till gagn för kunden.

Vill du som kund ha en viss produkt eller ett visst märke så levererar vi naturligtvis gärna det, men vi är alltid noggranna med kvaliteten.